Lagi Kes Duit Hilang Dalam Akaun Maybank

loading...
😠 KES MAYBANK DUIT HILANG LAGI 😒


Assalamualaikum wbt..

Hari2 bgun tdoq lam keadaan kecewa sedih bingung.. Masih tertanya tanya.. Mana hilangnya duit aku dalam akaun secara tba2..
Tarikh 02/01/2017
Jumlah rm902.72 😭
Bukan sikit bukan 9kupang bkn rm9 bkn rm90.. Tp Rm902.72 ‼️‼️
Hilang dr akaun maybank aku..

Flow
03/01/2017 aku terdetik nk cek akaun balance .. Tgk2.. Perghhhh... Mcm nk kena heart attack kot.. Tkjut tgk list transaction sebanyak rm902.72 ditolak diambil disonglap dilesapkan secara tiba2.. Aku tersangat lah yakin tadak buat traksaksi tu pun .. Sgt amat yakin.. So decide p maybank parit buntar pkul 9.15 maybank bukak.. So masok cpt2.. N jumpa pegawai bank tu.. Byk belit plak pegawai tu ya.. Dia ckp insurans berjaya sompo yg tolak.. Sdgkn aku tadak amik apa2 insurans plak.. Then dia nasihatkn aku p buat polis report.. Aku pun p buat.. Dkt balai tu tba2 maybank kol, ckp salah info.. Bkn brjaya sompo tp fb ads ??? (Aku tak buat fb ads)Bongoknya mnyusahkan dan buang masa aku buat report.. Aku ckp tp dah buat report polis ney.. Dia ckp ok2 takpa la.. Bwk mai ja report tu.. So aku p blk maybank parit buntaq.. Dia ckp ada buat online bsnes ke.. So aku mngaku.. Jdnya dia nk assume mmg aku byr la utk fb ads tu.. Sdgkan tak pnh byr apa2 pun sebanyak rm902.72 ‼️

td cik pegawai bank ckp bjaya sompo, dah buat report ckp fb ads.. Apa benda ney.. Sng2 nk tukar .. Ke cuba nak lari wahai Maybank Islamic oi πŸ˜’πŸ˜’ skrg ney byk sgt kes maybank tarik duit scra tba2.. Hurmm.. So aku pun berlalu pergi..

Kluar dr maybank parit buntar

Aku masih tak puas hati dgn layanan dan penjelasan pegawai maybank situ.. Aku ajak suami p maybank nibong tebal plak..

Ok sampai maybank nibong tebal

Pegawai sini layan ok skit.. Dia mntak aku p betulkn blk report psl bjaya sompo ney.. Tukar statement la kiranya.. (Sbb pgawai bank pb bg slh info yg sgt mnyusahkan org)

Lps dah btulkn report, aku p blk ke maybank nibong tebal.. So pgawai tu mntak aku isi borang kuning tu.. Aduan.. Dia ckp dia akan cuba tolong tp duit blom tentu dpt blk.. Dia ckp 50-50 ja.. Tp dia akan usahakn dlu.. Dia sndri pun ckp bkn rm90 tp rm900 kot.. N then dia nasihatkn lg sruh p tukar setting dkt akaun supaya tukar had pmbelian jd rm0 ‼️.. So sesapa pun takkn dpt tarik duit lg dlm akaun tu.. Lg dia ckp dia suruh aku tgu ja surat smpai rumah.. Persoalannya smpai bila nk tunggu? Aku nak duit aku balik ‼️πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ

‼️Aku cuma nk mtak tlg sapa2 yg pnh jd mcm ney.. Tlg la bg nasihat bg guide bg cara aku nk solvekn bnda ney.. Penat aku cari rezeki siang malam niaga online.. Rm902.72 tu sgt byk utk org yg mcm aku ney.. ‼️

*mtk tlg share status ney supaya ramai lg dpt bantu aku setelkn benda ghaib ney..
*nak nasihat kerap2 la cek akaun balance ampa, kalau jd cpt2 p buat report

Maybank tlg amik perhatian ya ‼️!

Sumber : Nazatul
Via : Viral Media Johor
loading...

0 Response to "Lagi Kes Duit Hilang Dalam Akaun Maybank"

Post a Comment